Uitspraken Thaise vrouwen

Typische uitspraken Thaise vrouwen

Thaise vrouwen hebben vaak dezelfde typische uitspraken die vanuit hun denkwijze en cultuur naar buiten komen. Deze uitspraken hoor je vaak van verschillende Thaise vrouwen en hebben een oorzaak. Hieronder de meest gehoorde uitspraken van Thaise vrouwen en de redenen erachter.

Voor de duidelijkheid: dit is niet om te generaliseren, maar om bepaald veel voorkomende eigenschappen, ontstaan uit de opvoeding gebaseerd op de Thaise cultuur te benoemen, om zo in een relatie met een Thaise vrouw beter uit de voeten te kunnen.

Citaten met uitleg:

Up to you

Omdat een Thaise vrouw van nature vrij onderdanig is en het idee heeft dat ze niet voor jou kan beslissen, laat ze het aan jou over. Ook speelt hier het boeddhistische idee een rol dat het goed voor haar is om jou gelukkig te maken.

Everyone has reason

Thaien zullen veel minder snel over iemand oordelen dan westerlingen. Ze denken veel meer vanuit een toleranter oogpunt dat iedereen redenen heeft voor zijn / haar gedrag en dat ze niet degenen zijn die daar over kunnen oordelen. Ze zullen wel gedragingen benoemen, maar zonder oordeel (behalve wanneer iets heel slecht is natuurlijk).

If i am not good for you, i will go

Een Thaise vrouw zal als je haar weg stuurt of in een relatieve ruzie argumenten voorschotelt over wat ze fout doet, er meestal niet tegen in gaan, maar voorstellen om weg te gaan en de relatie te beëindigen. Wanneer je haar op haar fouten wijst (terecht of niet) leid ze gezichtsverlies en dit is een hele grote zonde in de Thaise cultuur. Doordat ze zich niet verdedigd en gelijk weg wil, lijkt het in de ogen van de westerling dat ze ongeïnteresseerd is, maar dit is niet het geval!

If you do that, please don’t tell me!

Voor een Thaise vrouw is het vertellen van je fout (vreemd gaan, liegen, enz) die je in je relatie gemaakt hebt vaak nog erger dan de fout op zich. Dat je een fout gemaakt hebt kan ze nog begrijpen (everyone has reason), maar dat je het keihard in haar gezicht zegt en haar op die manier pijn doet is keihard.

Good for you

Dit zeggen Thaise vrouwen soms als ze iets doen waarvan je niet weet of ze het willen en je vraagt ze of het goed is. Uit dit antwoord blijkt dat ze het puur voor jou doen en er zelf niet beter op worden.

Voeg meer typische uitspraken van Thaise vrouwen toe

Ben je ervaren in Thailand en ken je nog meer uitspraken die dit rijtje aanvullen? Post het hieronder en help anderen bij hun relatie met een Thaise vrouw!

Lees ook:

Informatie over Thaise vrouwen

Alles over een relatie met een Thaise vrouw

De verwachtingen van een Thaise familie

Thaise barmeisjes ontmoeten

De beste Thaise dating sites op een rij

Eigenschappen Thaise vrouwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *