Thaise vriendin

Relatie met een Thaise vriendin

Thaise vrouw

Een relatie met een Thaise vriendin kan uitgroeien tot een hele goede, maar je moet beseffen dat er hele grote culturele verschillen zijn. Wanneer je een langdurige relatie met een Thaise begint is het aan te raden je goed in deze verschillen te verdiepen en te zorgen dat je Thaise vrouw / vriendin ze ook kent.

Er is best veel goede literatuur over dit onderwerp te vinden en wanneer je je in deze zaken verdiept of ze ervaart, zul je zien dat sommige zaken die in onze cultuur heel normaal zijn, in Thailand niet normaal zijn en andersom. Ook zal je zien dat hier hele vervelende misverstanden uit kunnen ontstaan, door in jullie ogen normale of kleine dingen, waarmee jullie elkaar erg kunnen kwetsen. Op deze pagina zullen we het volgende bespreken:

Culturele verschillen bij een relatie met een Thaise vriendin
Waar kan je een goede Thaise vrouw voor een relatie ontmoeten?
Gevaar van een Thaise vriendin
Vind een leuke Thaise vriendin op een datingsite

Culturele verschillen bij een relatie met een Thaise vriendin

In Thailand is onafhankelijkheid geen belangrijk item terwijl dit in het westen een van de belangrijkste items is. Zo kan een Thaise vriendin goed bedoeld dingen buiten je om regelen of afspreken wat een gevoel van controle verlies geeft. Dit kan zeer vervelend zijn.

Ook is een Thaise vriendin vaak bang om gezichtsverlies te lijden en zal ze eerder moeilijke situaties uit de weg gaan. In de praktijk zal ze dus weglopen in plaats van discussie te voeren of wanneer je boos word zeggen ‘als ik niet goed voor je ben ga ik wel weg’. Dit betekent overigens niet dat ze er niet om geeft, want een Thaise vriendin is over het algemeen ook heel goed in haar emoties verbergen, vooral wanneer ze zo gezichtsverlies kan voorkomen.

Verder is liegen om gezichtsverlies te voorkomen in de Thaise cultuur geoorloofd, dit is een heel groot verschil waar veel onbegrip uit kan ontstaan en een relatie op stuk kan lopen!

Ook is er een heel groot verschil tussen het moment in de relatie wanneer je haar voorstelt aan de familie. Een Thaise vrouw stelt je pas voor aan haar familie wanneer ze zeker is dat ze wil trouwen, dit is eigenlijk een voorstadium van het huwelijk. Als je haar dus zomaar voorstelt aan je familie kan dit bepaalde verwachtingen scheppen en als zij jou voor wil stellen moet je begrijpen dat er meer achter zit en de relatie in haar ogen al ver gevorderd is.

Waar kan je een goede Thaise vrouw voor een relatie ontmoeten?

Over het algemeen zijn de Thaise vrouwen die in een bar of het toerisme werken minder betrouwbaar, omdat ze vaak om financiële redenen naar die branche toegekomen zijn. Het beste voor een goede relatie zijn de traditionele Thaise vrouwen, maar deze spreken vaak slecht Engels en zijn minder op de plekken te vinden waar je als toerist komt.

Bovendien zijn deze vrouwen vaak te verlegen om makkelijk te ontmoeten, omdat ze weten dat de communicatie niet zo goed zal gaan en ze dan gezichtsverlies kunnen lijden. De beste plekken om deze vrouwen te ontmoeten zijn in het park, de shoppingmall of andere openbare plaatsen, maar je zal ze zelf moeten aanspreken.

Ook is het mogelijk via Thaise datingsites een Thaise vrouw te ontmoeten. Hier zitten meer hoog opgeleide vrouwen die Engels spreken of andere Thaise vrouwen die geen Engels spreken, maar de e-mails door een vriend of vriendin laten vertalen. Kijk hier wel uit, er zitten ook Thaise vrouwen op datingsites om enkel financiële redenen, dus om wat bij te verdienen.

Gevaar van een Thaise vriendin

Relatie Thaise vrouw

Wanneer je met een Thaise vriendin met verkeerde bedoelingen een relatie aan gaat, kan dit behalve emotionele ook veel financiële gevolgen hebben. De drang om goed voor de ouders  en kinderen te zorgen is zo sterk, dat als dit ze niet lukt, ze alles zullen doen om dit voor elkaar te krijgen.

In Thailand zijn veel wetten waardoor een westerling een makkelijk slachtoffer is van Thaise vrouwen met verkeerde intenties. Zo kan een westerling geen grond op eigen naam kopen, dus word het vaak op naam van de Thaise vriendin gezet. Ook het hebben van een bedrijf op eigen naam is niet mogelijk, 51% moet op naam van Taaien zijn en zij kunnen op dit deel een lening afsluiten.

Deze wetten zijn op zich goed, want anders was heel Thailand waarschijnlijk al opgekocht door buitenlandse investeerders en waren de prijzen nu al veel hoger geweest, maar de Thaise vrienin die kwaad wil kan hier ook misbruik van maken. Dus laat je door je liefde niet blind worden en laat je goed inlichten over alles wat je koopt en onderneemt, dan kan je een goed leven hebben in Thailand en een gelukkige relatie.

Je kan een super relatie hebben met een Thaise vriendin, wanneer je elkaars cultuur begrijpt en de aanwijzingen van verkeerde bedoelingen herkent. Het is ook belangrijk te weten uit wat voor milieu ze komt, hoe lager haar klasse, hoe moeilijker het waarschijnlijk zal zijn elkaar te begrijpen.

date een thaise vrouw

Vergelijk verschillende Thaise Datingsites, word lid en vind je Thaise  vrouw!

Lees ook:

Alle belangrijke informatie over Thaise vrouwen

Wat een Thaise familie van je zal verwachten in een relatie met hun familie lid

Alles wat je moet weten over Thaise barmeisjes

Verschillende Thaise dating sites kan je hier vergelijken

Alles over exotische Braziliaanse vrouwen

11 gedachten aan “Thaise vriendin”

 1. Hoi

  Nu zit ik met een vraag,
  al eens gehoord van het Butterfly effect?
  Hier in Nederland is het normaal om vrienden te hebben, ook gewoon meisjes als gewoon een vriend ( dus geen relatie of ander contact) ik kom zelf al 6 jaar in Thailand, en mij is opgevallen ( ik heb vrienden in Thailand) waarvan ook meisjes. gewoon zoals vrienden doen, soms opstap of winkelen of ergens een koffie drinken en vertellen over de dagelijkse dingen, zonder bij bedoelingen. ik heb een thaise meid leren kennen waar het wel wat meer is dan bij vriendschap. maar zij vindt mij een butterfly waarom? ik heb haar al vele malen uitgelegt dat zij gewoon vrienden zijn. sommige thai snappen dat maar sommige niet. dat is wel iets wat ik jammer vindt.

  1. Een butterfly is een persoon die net als een vlinder van bloemetje naar bloemetje gaat. in thailand is ontrouw, zolang de ander het niet weet, meer geaccepteerd. zoals het hebben van een bijvrouw (geek) is het hebben van een sexuele relatie naast het huwelijk, veelal om financiele redenen.

 2. Hallo,

  Nooit met een Thai inlaten. Bargirl, verkoopster, hoogopgeleid het maakt niks uit. Niemand heeft respect voor jou, maakt niet uit wat je hebt gedaan voor haar of de gemeente waar je leeft. Op de duur word je als een hond behandeld, door iedereen. Zoek je een exotische vrouw, ga naar de Fillipijnen, daar spreken ze Engels en hebben een passend gevoel voor waarden en normen. Bovendien is het gros Christen.

  1. Hi Johannes
   Groot gelijk heb je.
   Ik had een lange afstand met een Thaise voor 5 jaar. Ben twee keer bij haar geweest, eerste keer was niks, tweede keer was beter, maar ze liegen dat het geen naam heeft. Nu heb ik ondekt dat ze een andere man heeft. Ik heb alles gedaan wat ik kon voor haar en haar kinderen, maar op het einde word je inderdaad behandelt als een hond, dankbaarheid kennen ze niet.
   Het enige wat hen intereseert is geld. Ja mijn hart is gebroken maar wat doe je eraan. Ik zou niemand aanraden met een Thaise in zee te gaan, ze zijn gevoeloos en zien enkel Euro tekens in je ogen. Eigenlijk zijn het echte lafaards want je komt nooit de waarheid te weten, altijd SORRY,SOORY nooit een uitleg je moet er maar naar raden. Het enige wat je er uit leert is haat tgenover hen, is jammer maar het is niet anders. Nooit meer een Thaise.

  2. Ik hebal sind kort een thaise vrouw man je liegt man is niet waar wat je zegt zij is echt lief weet je zij houd van mij en praat engels en nederands en ze is zwanger kijk ben neger snap je tog dus misschien daarom dat ze wel goed met me omgaat en die familie ook zijn geweldig thaise vrouwen zijn beste en was ook laast in filipijnen en daar zijn ze wel echt eh niet eh zo goed als je zegt maar goed success

 3. Mijn vriend waar ik dertien jaar mee samenwoonde, wij twee Belgen dus, heeft me zijn huis uitgezet voor een Thaise, een masseuse in Gent. Zij heeft hem al zo rond zijn vinger gewonden, eerst maar een dagje afkomen naar Overijse met trein, tram en bus. Na twee maanden komt ze al voor 4 dagen af of zelfs langer.Ze heeft 2 kinderen in Thailand. Werk als masseuse heeft ze dus niet vermits dat ze nu meer bij hem is.
  Ze probeert nu bij hem in te trekken voor het geld zeker en vast. Mijn ex is welgesteld en 10 jaar ouder. Ze sluipt echt zijn leven binnen en hij is zo stapelverliefd op haar dat hij ze telkens in Gent gaat ophalen. Zijn werkomgeving, vrienden, zelfs ik, vertellen hem dat zij komt voor zijn geld. Hij denkt nu dat iedereen jaloers is op hem met zo’n liefje. Hij laat nu iedereen vallen voor haar. Een gewiekste dame denk ik met slechte bedoelingen uiteraard.

 4. Na twee jaar in Thailand gewoond te hebben heb ik wel een aantal dingen geleerd. Omdat ik hier een baan van tamelijk hoge status heb en vrienden uit verschillende sociale klassen heb, is mijn ervaring anders dan die van veel mannen die om andere redenen naar Thailand komen. Hoewel dit misschien arrogant overkomt is mijn ervaring dat ik ook in Westerse landen “goed in de markt lig”. Het is voor mij niet moeilijk een meisje te vinden. Dus ik ben ook nooit specifiek naar een Thaise vriendin op zoek geweest. Maar door twee jaar hier te wonen kom ik er onherroepelijk toch mee in aanraking. Wat mij hier vooral opvalt is dat het heel makkelijk is om een meisje te krijgen. Het lijkt wel of alle Thaise vrouwen graag een lange, blanke, lichamelijk fitte man met een goede baan willen, en na één date al helemaal verliefd kunnen zijn. Deze ervaring heeft mij dan ook zeer snel kritisch gemaakt ten opzichte van relaties met Thaise dames. Wat ik geleerd heb is dat de omgangsvormen tussen mannen en vrouwen, en verwachtingen en culturele verschillen omtrent relaties hier fundamenteel anders zijn dan in het westen. Je kan het ze niet echt kwalijk nemen want geen van beide is in mijn opzichte beter. Het enige probleem is dus dat het lastig is om hier een voor mijn gevoel evenwichtige relatie te vinden. Thailand is een hoge context cultuur, en Nederland een lage context cultuur (Google maar wat dat betekent). Dat leidt er toe dat er grote verschillen zijn in de manier waarop wij ons uitdrukken en onze gevoelens kenbaar maken. Dat heeft dan weer tot gevolg dat er veel misverstanden kunnen bestaan wat weer leidt tot gekwetstheid en ruzies. Daarnaast zijn zoals ik al zei de verwachtingen van een relatie hier heel anders. Dames hier vallen meer op geld en status (kun je voor mijn familie zorgen en ga je niet vreemd), dan op karaktereigenschappen (kunnen we ook echt goed met elkaar overweg). Voor mij is juist dat laatste heel belangrijk om op lange termijn gelukkig te zijn. Ik ben zeker niet “desparate” in liefde. Dus ik heb inmiddels besloten dat het mij de moeite niet waard is om een Thaise te daten. Er zullen best uitzonderingen op de door mij genoemde ervaring zijn. Maar ik ga toch liever voor de makkelijkere weg naar een goede lange termijn relatie door met iemand te daten waarbij we elkaar tenminste echt begrijpen: een Westerse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De Snelste Manier Om Een Leuke Thaise Te Ontmoeten!Maak Nu Gratis Een Account En Begin Met Daten!

Ga je binnenkort naar Thailand en wil je daten met leuke Thaise dames of ben je op zoek naar een Thaise vrouw voor een vaste relatie? Thaifriendly is de beste Thaise dating site om snel een goede match te vinden! Maak nu gratis een account en krijg direct toegang tot duizenden leuke vrouwen!