Thaise Ladyboys

Thaise Ladyboys, De Bekendste Travestieten Van De Wereld

Thaise ladyboys
Thaise ladyboys zijn tegelijk beroemd en berucht……..

Thaise ladyboys zijn wereldwijd de meest beroemde en tevens ook de meest beruchte travestieten. In de Thaise maatschappij worden ze gezien en gerespecteerd als een 3e geslacht. Het Budisme veroordeeld travestie niet: Zoals het Christendom en de Islam dat wel doen. Je vind Thaise ladyboys door het hele land, maar vooral in de toeristen industrie en de bar kom je er veel tegen. Op deze pagina zullen we het volgende bespreken:

Wat zijn ladyboys?

Ladyboys zijn mannen die als vrouw geboren hadden willen worden. Ze hebben zich doormiddel van hormoon kuren en operaties (gedeeltelijk) laten ombouwen tot vrouw. Ze worden ook wel travestiet, transseksueel, shemale of katoei (in het Thai) genoemd. Ook het woord ‘omgebouwde’ of manvrouw hoor je vaak. In Thailand zijn de doctoren die zich met geslacht verandering bezighouden erg goed en relatief goedkoop.

Hierdoor zijn sommige ladyboys bijna niet van echte vrouwen te onderscheiden. Vooral de Thaise ladyboy is bij veel mensen bekend, maar dit fenomeen komt in heel Zuidoost Azië erg veel voor. Wel lijken de Thaise travestieten vaak het meeste op een echte vrouw. Een ladyboy kan in Thailand niet met een man trouwen, omdat ze officieel nog steeds man zijn en homohuwelijk niet is toegestaan. Het mannelijk geslacht staat ook in hun ID.

Hoe herken je een Thaise ladyboy?

Thaise ladyboy
Je kan ladyboys vaak herkennen aan bepaalde lichamelijke kenmerken

Of het nu je grootste angst is om per ongeluk met een Thaise ladyboy in bed te belanden of je juist een enorme liefhebber van shemales bent: Het is vooral in Thailand waar het verschil vaak erg moeilijk te zien is handig om ze te kunnen herkennen. Ten eerste hebben ze vaak lichamelijke kenmerken zoals grote handen en voeten. Ook hebben ze vaak een grote adamsappel en een zware stem. De zware stem is erg moeilijk te veranderen, dus dit is een belangrijk kenmerk om op te letten.

Een hele goede manier om een ladyboy te herkennen is door te kijken hoe ze lopen. Een ladyboy loopt negen van de tien keer overdreven nichterig: Wat heel erg onnatuurlijk over komt. Verder hebben ze vaak overvloedige make-up op, maar dit is ook bij veel Thaise vrouwen het geval. Een andere manier zeker te weten of ze een ladyboy is, is door het gewoon te vragen. Dit kan een beetje pijnlijk zijn wanneer het gewoon een vrouw blijkt te zijn, maar ze zullen er niet snel over liegen.

Waar vind je Thaise ladyboys?

Je zal de meeste ladyboys vinden in de toeristische gebieden van Thailand, vooral in de gebieden waar de lady bars zijn. Er zijn bars waar zowel ladyboys als barmeisjes werken. In de grotere plaatsen zoals Bangkok, Pattaya en Phuket zijn ook een paar bars met alleen ladyboys.

Ook zijn er veel bars waar ze niet mogen werken, daarom vind ook veel shemales op straat in de tippelzones. De reden dat zoveel Thaise ladyboys in de seks industrie werken is omdat ze vaak hoge kosten hebben gemaakt om de operaties te kunnen ondergaan. Dit willen ze snel terugverdienen door met mannen mee te gaan.

Ook in de normale Thaise maatschappij vind je redelijk veel ladyboys. Je kan ze overal tegenkomen: In winkels, banken, hotels, restaurants enzovoort. Meestal hebben ze een echt vrouwen beroep. Ze werken veel in een kapsalon, schoonheidssalon of pedicure shop. Als je naar een ladyboy op zoek bent kan je dus het beste bij zulke bedrijfjes zoeken.

Wanneer je met Thaise vrouwen omgaat, zal je hoogst waarschijnlijk ook met ladyboys te maken krijgen. Bijna alle Thaise vrouwen hebben namelijk ladyboys in hun vriendenkring. Je zal zien dat ze volledig gerespecteerd worden: Er worden echter wel smakelijk grappen gemaakt, waarin de ladyboys vaak zelf het voortouw nemen met een flinke dosis zelfspot. Een ladyboy kenmerkt zich vaak door een goed gevoel voor humor.

De Beste Manier Om Een Thaise Ladyboy Te Ontmoeten

Als je graag een Thaise ladyboy wil ontmoeten is een dating site die gespecialiseerd is op Thaise shemales de beste optie. Je kan hier met ze in gesprek komen en later in het echt ontmoeten. Omdat deze site speciaal gericht zijn op ladyboys, hoef je jezelf niet druk te maken over de vraag of het wel een echte katoei is. Hieronder hebben we de beste ladyboy dating sites op een rij gezet. Val je toch meer op de Thaise vrouwen? Klik dan HIER

De Beste Thaise Ladyboy Dating Sites

ladyboy dating site

Myladyboydate is een dating site die zich focust op ladyboys die een vaste relatie willen en een normaal leven leiden. Je kan hier ladyboys uit heel de wereld ontmoeten: Gezien er veel in Thailand leven, vind je hier ook veel Thaise ladyboys. Deze site word gerund door ladyboys die weten wat de belangrijke zaken zijn. Ze zijn actief bezig met het voorkomen van scam, prostitutie en andere zaken die niet door de beugel kunnen. Meld je aan en ontmoet de partner van je leven!

Lees ook:

Alles wat je moet weten over Thaise vrouwen

Een relatie met een Thaise vrouw

Wat is de invloed van een Thaise familie op je relatie?

Wie zijn de Thaise barmeisjes en kan je een relatie met ze beginnen?

Vergelijk hier de beste Thaise dating sites en ontmoet je droomvrouw

Eén gedachte over “Thaise Ladyboys”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De Snelste Manier Om Een Leuke Thaise Te Ontmoeten!Maak Nu Gratis Een Account En Begin Met Daten!

Ga je binnenkort naar Thailand en wil je daten met leuke Thaise dames of ben je op zoek naar een Thaise vrouw voor een vaste relatie? Thaifriendly is de beste Thaise dating site om snel een goede match te vinden! Maak nu gratis een account en krijg direct toegang tot duizenden leuke vrouwen!