Thaise Ladyboys

Thaise ladyboys, de meest bekende travestieten van de wereld

Thaise vrouwen

Thaise ladyboy datingThaise ladyboys zijn wereldwijd de meest beroemde en beruchte travestieten. In de Thaise maatschappij worden ze gezien en gerespecteerd als een 3e geslacht. Het budisme veroordeeld travestie niet, zoals het christendom en de islam dat wel doen. Je vind Thaise ladyboys door het hele land, maar vooral in de toeristen industrie en de bar kom je er veel tegen. Op deze pagina zullen we het volgende bespreken:

Begin direct met Thaise ladyboys daten
Wat zijn ladyboys?
Hoe herken je een ladyboy?
Waar vind je Thaise ladyboys?
Ladyboy dating voor het ontmoeten van Thaise ladyboys

Wat zijn ladyboys?

Ladyboys zijn mannen die als vrouw geboren hadden willen zijn en zich door middel van hormoon kuren en operaties (gedeeltelijk) hebben laten ombouwen tot vrouw, ze worden ook wel travestiet, transseksueel of katoei (in het Thai) genoemd. In Thailand zijn de doctoren zo goed en relatief goedkoop dat sommige ladyboys bijna niet van echte vrouwen te onderscheiden zijn.

De Thaise ladyboy is bij veel mensen bekend, maar dit fenomeen komt in heel Zuidoost Azië veel voor. Wel lijken de Thaise vaak het meeste op een echte vrouw. Een ladyboy kan in Thailand niet met een man trouwen, omdat ze officieel nog steeds man zijn en homohuwelijk niet is toegestaan, zo staat het mannelijk geslacht dus ook in hun id.

Hoe herken je een ladyboy?

Zowel wanneer je grootste angst is per ongeluk met een Thaise ladyboy in bed te belanden als wanneer je juist liefhebber bent is het handig om ze te kunnen herkennen. Ten eerste hebben ze vaak lichamelijke kenmerken zoals grote handen en voeten, een grote adamsappel en een zware stem.

Thaise ladyboyEen hele goede manier om een ladyboy te herkennen is aan het loopje. Een ladyboy loopt 9 van de 10 keer overdreven nichterig, wat onnatuurlijk over komt. Verder hebben ze vaak overvloedige make-up op, maar dit is ook bij veel Thaise vrouwen het geval. Een andere manier is door het gewoon te vragen, dit kan een beetje pijnlijk zijn, wanneer het gewoon een vrouw blijkt te zijn, maar ze zullen er niet snel over liegen.

Waar vind je Thaise ladyboys?

In de toeristische gebieden in Thailand vind je de meeste in het gebied waar de lady bars zijn. Er zijn bars waar zowel ladyboys als barmeisjes werken en in de grotere plaatsen ook een paar bars met alleen ladyboys. Ook zijn er veel bars waar ze niet mogen werken, daarom vind je er ook veel op straat in de tippelzones. De reden dat zoveel Thaise ladyboys in de seks industrie werken is dat ze vaak hoge kosten hebben gemaakt om de operaties mogelijk te maken.

webcam sex ladyboys

Ook in de normale Thaise maatschappij vind je redelijk veel ladyboys. Je kan ze overal tegenkomen, in winkels, banken, hotels, restaurants enzovoort, maar meestal hebben ze een echt vrouwen beroep en werken ze dus in een kapsalon, schoonheidssalon of pedicure / manicure.

Wanneer je met Thaise vrouwen omgaat, zal je hoogst waarschijnlijk ook met ladyboys te maken krijgen, omdat bijna alle Thaise vrouwen ladyboys in hun vriendenkring hebben. Je zal zien dat ze volledig gerespecteerd worden, maar er worden wel smakelijk grappen over gemaakt, waarin de ladyboys vaak zelf het voortouw nemen met een flinke dosis zelfspot. Een ladyboy kenmerkt zich vaak door een goed gevoel voor humor.

Ladyboy dating voor het ontmoeten van Thaise ladyboys

Voor de liefhebbers die graag een Thaise ladyboy zouden ontmoeten, staan hier onder de beste dating sites. Val je toch meer op de Thaise vrouwen? Klik dan HIER

Myladyboydate is een dating site die zich focust op ladyboys die een vaste relatie willen en een normaal leven leiden. Je kan hier ladyboys uit heel de wereld ontmoeten, maar gezien er veel in Thailand leven, vind je hier ook veel Thaise ladyboys. Deze site word gerund door ladyboys die dus weten wat de belangrijke zaken zijn. Ze zijn actief bezig met het voorkomen van scam, prostitutie en andere zaken die niet door de beugel kunnen. Meld je aan en ontmoet de partner van je leven!

MELD JE AAN

Lees ook:

Alles wat je moet weten over Thaise vrouwen

Een relatie met een Thaise vrouw

Wat is de invloed van een Thaise familie op je relatie?

Wie zijn de Thaise barmeisjes en kan je een relatie met ze beginnen?

Vergelijk hier de beste Thaise dating sites en ontmoet je droomvrouw

11 gedachten over “Thaise Ladyboys”

  1. Ben man van 62j. uit belgie en ben op zoek naar een zeer vrouwelijke ladyboy tussen 20 en 30 jaar om samen een relatie op te bouwen.

 1. Zijn er ook thai-ladyboys (kathoes) in rotterdam en kan ik daar mee daten..voor sex en misschien wel een relatie. Dit is serieus bedoeld.
  Is daar ook een website voor of een
  telelefoonnummer…mijn nummer is 06..53560369..alleen oprechte en eerlijke reakties en uiteraard discreet..geen fin.bed.

  1. Ik vind thai ladyboys vaak heel mooi
   en zou daar graag mee willen daten..
   voor sex en misschien ook relatie….
   waar ik wel alleen val op rank en tenger types + sociaal en beschaafd.
   discreet en geen fin. bed.
   Is hier een een website voor of een tel.nr. ? voor oprechte en eerlijke reacties..dus geen prostitutie..ben ik bereikbaar op telefoon nummer
   06..53560369..ned. of engelse taal..
   Nogmaals alleen eerlijk ..oprecht ..
   discreet en serieus.

 2. Hi mijn naam is Fabian, zal graag kennis willen maken met een AZIATICHE lady boy een lieve goed uitziende Shemale/ lady boy die ik gelukkig kan maken ik heb jou veel te bieden, wil ook voor jou zorgen, mijn Ex was ook een Shamele ook Aziatische Dus, ik weet wel van het leven ik ben ook simgle, ik zoek een relatie, ik wil jou veel liefde en aandacht geven aan jou, lady boy,s / Shamele weten wel hoe je een man moet srikken ha ha ha ok, laat mij jou heerlijk verwennen heb je ook mooie borsten en ook nog een heerlijke pik en of je nou volslank geen probleem ik neem jou hoe jij bent en met alle respect jou ook in jou waarden laten en eerlijkhid en vertrouwen en respect staat bij mij hoog in het vandel, Alleen ben ik wel zwaar en groot geschapen 23/7 en ook besneden en geheel geschoren maar dat ik groot bent vind jij vast niet erg he, ok we kunnen het zo gezellig hebben ook met de seks ja ik hou wel van langdurig likken en jou geven waar jij naar verlangd ook vor jou zorgen heb je misschien geen huis of woon je op een kamertje en je wil daar weg ok ik heb ruimte genoeg groot Appartement ik ben ook nog in het bezit van een massage Room dus wat denk je neem deze stap als jij ook een partner zoekt ok ik zal er voor jou zijn laat wat van jou horen ok ik zie reaktie tegemoet ok dikke knuffel wie weet krijgen we het heerlijk samen ok dikke natte kusjes Fabian
  rayan5@kpnmail.nl

 3. He ben een mooie aantrekkelijk hetro man uit gent Oost Vlaanderen uit België, zo wat zoek ik als een mooie aantrekkelijk hetro man is een vrouwelijke knappe niet knappe shemale ladyboy transexweel transgender transvouw 18 plus ouder mager extreem mager van andere oregiene geen propleem en ben je uit gent uit België uit het buitenland buitenland en ben je niet fake en ben je ook op zoek achter een langdurige relatie met een mooie hetro man laat dan maar een berichtje achter op mijn gsm nummer 0487219760 gr geert geen man geen email adressen gr

 4. He bgn een mooie aantrekkelijk hetro man uit gent, hoe ik er uit zie is ben 1m 72 gr heb blauwe ogen kort haar in piekjes een mooi gespierd body, val als mooie hetro man op mooie knappe niet knappe shemale shemales ladyboys trans
  genders transexweellen transvouw met een echte boezem van een vrouw en dat exta van een man, ben je dat mager extreem mager 18 plus ouder, van blanke, van andere oregiene en doe je en zit je in de escort sex prostitutieshe en doe je dat uit noodzaak, wil je er uit stappen en ben je ook op zoek achter een langdurige relatie met een mooie man uit gent lig in oost vl lig in België, word je vaak uitgemaakt uitgescholden in je land stad gemeente en zeg je heb er genoeg van en wil je weg en een nieuw leven beginnen met een mooie lieve man uit België, ben je ook uit België Nederland bel 0490399729 van uit Nederland naar België is +310490399729 geen man gr geert

 5. Knap atletisch man uit België met bl ogen 1 m72 gr op zoek naar een knap ladyboy voor een vaste lang durghe vaste relatie, ben je uit België Nederland buitenland 26 plus mager tot 40 jaar ben je ook op zoek naar een knap hetro man voor een vaste lang durghe relatie op te bouwen sms 0486361974 gr geertje.

 6. Mooie Aantrekkelijke blanke man uit België met blauwe ogen mooi gespierd body verzorgd uiterlijk 1 m72 groot vast inkomen ,op zoek al een tijdje op zoek naar een leuke aantrekkelijke ladyboy transgender transexweel vrouw meid 26 plus tot 40 plus mager extreme mager ben je van blanke aziatische ruschiese Arabische afrikaanse Marokkaanse Turkse colbieanse Thaise andere oregiene ben je uit België Nederland buitenland en vind je moeilijk een vaste partner ,ik aanvaard je zoals een vrouw ,en niet beschaamd om met je in je gemeente in de winkel te lopen met u .ben je op zoek naar een vaste relatie ,en later als het goed klikt trouwen ,foto kan bij eerste ontmoeting kennismaking ,je kan me bereiken op mijn watsapp gsm nummer tel 0486361974 gr Geertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *