Thaise Ladyboys

Thaise ladyboys, de meest bekende travestieten van de wereld

Thaise vrouwen

Thaise ladyboy datingThaise ladyboys zijn wereldwijd de meest beroemde en beruchte travestieten. In de Thaise maatschappij worden ze gezien en gerespecteerd als een 3e geslacht. Het budisme veroordeeld travestie niet, zoals het christendom en de islam dat wel doen. Je vind Thaise ladyboys door het hele land, maar vooral in de toeristen industrie en de bar kom je er veel tegen. Op deze pagina zullen we het volgende bespreken:

Begin direct met Thaise ladyboys daten
Wat zijn ladyboys?
Hoe herken je een ladyboy?
Waar vind je Thaise ladyboys?
Ladyboy dating voor het ontmoeten van Thaise ladyboys

Wat zijn ladyboys?

Ladyboys zijn mannen die als vrouw geboren hadden willen zijn en zich door middel van hormoon kuren en operaties (gedeeltelijk) hebben laten ombouwen tot vrouw, ze worden ook wel travestiet, transseksueel of katoei (in het Thai) genoemd. In Thailand zijn de doctoren zo goed en relatief goedkoop dat sommige ladyboys bijna niet van echte vrouwen te onderscheiden zijn.

De Thaise ladyboy is bij veel mensen bekend, maar dit fenomeen komt in heel Zuidoost Azië veel voor. Wel lijken de Thaise vaak het meeste op een echte vrouw. Een ladyboy kan in Thailand niet met een man trouwen, omdat ze officieel nog steeds man zijn en homohuwelijk niet is toegestaan, zo staat het mannelijk geslacht dus ook in hun id.

Hoe herken je een ladyboy?

Zowel wanneer je grootste angst is per ongeluk met een Thaise ladyboy in bed te belanden als wanneer je juist liefhebber bent is het handig om ze te kunnen herkennen. Ten eerste hebben ze vaak lichamelijke kenmerken zoals grote handen en voeten, een grote adamsappel en een zware stem.

Thaise ladyboyEen hele goede manier om een ladyboy te herkennen is aan het loopje. Een ladyboy loopt 9 van de 10 keer overdreven nichterig, wat onnatuurlijk over komt. Verder hebben ze vaak overvloedige make-up op, maar dit is ook bij veel Thaise vrouwen het geval. Een andere manier is door het gewoon te vragen, dit kan een beetje pijnlijk zijn, wanneer het gewoon een vrouw blijkt te zijn, maar ze zullen er niet snel over liegen.

Waar vind je Thaise ladyboys?

In de toeristische gebieden in Thailand vind je de meeste in het gebied waar de lady bars zijn. Er zijn bars waar zowel ladyboys als barmeisjes werken en in de grotere plaatsen ook een paar bars met alleen ladyboys. Ook zijn er veel bars waar ze niet mogen werken, daarom vind je er ook veel op straat in de tippelzones. De reden dat zoveel Thaise ladyboys in de seks industrie werken is dat ze vaak hoge kosten hebben gemaakt om de operaties mogelijk te maken.

Ook in de normale Thaise maatschappij vind je redelijk veel ladyboys. Je kan ze overal tegenkomen, in winkels, banken, hotels, restaurants enzovoort, maar meestal hebben ze een echt vrouwen beroep en werken ze dus in een kapsalon, schoonheidssalon of pedicure / manicure.

Wanneer je met Thaise vrouwen omgaat, zal je hoogst waarschijnlijk ook met ladyboys te maken krijgen, omdat bijna alle Thaise vrouwen ladyboys in hun vriendenkring hebben. Je zal zien dat ze volledig gerespecteerd worden, maar er worden wel smakelijk grappen over gemaakt, waarin de ladyboys vaak zelf het voortouw nemen met een flinke dosis zelfspot. Een ladyboy kenmerkt zich vaak door een goed gevoel voor humor.

Ladyboy dating voor het ontmoeten van Thaise ladyboys

Voor de liefhebbers die graag een Thaise ladyboy zouden ontmoeten, staan hier onder de beste dating sites. Val je toch meer op de Thaise vrouwen? Klik dan HIER

Myladyboydate is een dating site die zich focust op ladyboys die een vaste relatie willen en een normaal leven leiden. Je kan hier ladyboys uit heel de wereld ontmoeten, maar gezien er veel in Thailand leven, vind je hier ook veel Thaise ladyboys. Deze site word gerund door ladyboys die dus weten wat de belangrijke zaken zijn. Ze zijn actief bezig met het voorkomen van scam, prostitutie en andere zaken die niet door de beugel kunnen. Meld je aan en ontmoet de partner van je leven!

MELD JE AAN

Lees ook:

Alles wat je moet weten over Thaise vrouwen

Een relatie met een Thaise vrouw

Wat is de invloed van een Thaise familie op je relatie?

Wie zijn de Thaise barmeisjes en kan je een relatie met ze beginnen?

Vergelijk hier de beste Thaise dating sites en ontmoet je droomvrouw

Eén gedachte over “Thaise Ladyboys”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *