Thaise familie

Thaise familie en cultuur

Wanneer je een relatie met een Thaise vrouw begint, zal haar familie een grote rol gaan spelen. In het Westen is een volwassene onafhankelijk van zijn / haar ouders terwijl in Thailand de kinderen de verplichting hebben voor hun ouders te zorgen zolang ze leven.

Een Thaise vrouw zal haar ouders ten minste financieel steunen en verwacht dat haar man daarbij helpt. Ze zullen ook naar hun ouders luisteren bij het maken van belangrijke beslissingen.

De omgang en verwachtingen binnen een Thaise familie wijkt erg veel af van de westerse cultuur. Kinderen in Thailand die worden groot gebracht, zijn hulpbehoevend en de ouders zijn in staat de kinderen groot te brengen met hun kennis en financiële middelen.

Wanneer de kinderen volwassen worden draait deze situatie om. De kinderen hebben kennis en een inkomen verworven en de ouders worden ouder en zwakker. Nu zijn de kinderen op hun beurt verplicht voor de ouders te zorgen, zowel fysiek als met financiële middelen.

Het grote verschil is dus dat westerse vrouwen na het volwassen worden hun ouders bedanken en zeggen dat ze het nu zelf kunnen en dat voor Thaise vrouwen de periode aan breekt dat ze voor hun ouders kunnen zorgen als dank dat hun ouders altijd voor hen gezorgd hebben. We zullen de volgende onderwerpen bespreken:

De Thaise familie verwacht gesteund te worden
De loyaliteit aan de Thaise familie is veel sterker dan in het westen
Bij trouwen verwacht de Thaise familie een bruidsschat
Ontmoet leuke Thaise vrouwen op een datingsite

De Thaise familie verwacht gesteund te worden

Thaise vrouwen hebben dus altijd de plicht hun ouders financieel te steunen en zullen van hun partner verwachten hen hierin bij te staan, dit doen de meeste Thaise partners overigens ook. Een goede familie zal geen gigantische bedragen verwachten, dus wanneer ze dit wel doen is dit een reden de situatie eens goed te overdenken en mischien de relatie te beëindigen.

Het mooie aan dit systeem is wel dat de ouderen bij de familie oud kunnen worden en door de familie worden verzorgd, dit zal dus ook met jou gebeuren als je een Thaise vrouw met een goede familie hebt. Een bejaardentehuis wordt door de meeste taaien als iets asociaals gezien, dit kunnen ze niet begrijpen.

De loyaliteit aan de Thaise familie is veel sterker dan in het westen

Ook als een familie lid in de problemen raakt door bijvoorbeeld verslaving, scheiding of ziekte zal van de familieleden die het beter hebben worden verwacht diegene te sponsoren. Dit gaat zelfs zo ver dat Thaise vrouwen er voor in een bar gaan werken.

Een belangrijk verschil met het westen is dat ze voor de sponsoring vaak niet de voorwaarde stellen de onderliggende problemen op te lossen, dus bijvoorbeeld van de verslaving af te komen.

Dit heeft te maken met het feit dat taaien vanuit hun oorsprong minder oordelen over mensen en omdat degene die een ander kan helpen als ‘lucky’ word beschouwd. Het is dus van belang hier met de Thaise vrouw goede afspraken over te maken.

Bij trouwen verwacht de Thaise familie een bruidsschat

Ook zal bij het trouwen met een Thaise vrouw, met de Thaise familie onderhandeld worden over de bruidsschat. De hoogte van de bruidsschat geeft de status van de familie aan, dus is het ook mogelijk meer te geven en een deel later weer terug te krijgen, een deel van de bruidsschat is dan dus symbolisch om de status van de familie te verhogen.

De hoogte is verder afhankelijk van de waarde van de Thaise vrouw (leeftijd, baan, uiterlijk, hoeveelste relatie enz.) en hoe de Thaise familie jou inschat. Wanneer je gaat trouwen is het zeker aan te raden je hier goed in te verdiepen!

In een relatie met een Thaise vrouw is het zeer waarschijnlijk dat je een keer in familie zaken betrokken gaat worden. Het kan voorkomen dat de familie verwachtingen van je heeft waar jij het niet mee eens bent, daarom is het verstandig van te voren afspraken te maken met je Thaise vrouw. Wanneer je dat doet weten ze waar ze aan toe zijn en kan je je argumenten maken in een periode zonder emoties.

thaise vrouwen daten

Vergelijk verschillende Thaise Datingsites, word lid en vind je Thaise vrouw!

Lees ook:

Algemene informatie over Thaise vrouwen

Belangrijke informatie wanneer je een relatie begint met een Thaise vrouw

Thaise barmeisjes, wat voor meisjes zijn het en hoe ga je er mee om?

Thaise dating sites kan je hier vergelijken, daarna kan je je direct aanmelden

3 gedachten aan “Thaise familie”

  1. beste mensen
    ik ben een alleenstaande vader 35 met 2 meisjes 2 en 3,ik voed ze alleen op,moeder is weggevallen 2 jaar terug.graag zou ik kontakt leggen met een EErlijke thaise vrouw,weet iemand een adres daarvoor.
    alvast bedankt

  2. Ik zie telkens een grote fout opduiken tijdens het lezen van deze site. Omdat deze site specifiek over de Thai gaat is dit erg storend. Ik lees vaak “de Taaien” het moet zijn: de Thai.

    De Thai zijn naar de stembus geweest. Hij is een Thai. De Thai zijn van mening… 1 Thai, 2 Thai, 3 Thai, honderden Thai zijn opgeroepen voor de dienstplicht.

    Het is dus altijd Thai, enkelvoud en meervoud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De Snelste Manier Om Een Leuke Thaise Te Ontmoeten!Maak Nu Gratis Een Account En Begin Met Daten!

Ga je binnenkort naar Thailand en wil je daten met leuke Thaise dames of ben je op zoek naar een Thaise vrouw voor een vaste relatie? Thaifriendly is de beste Thaise dating site om snel een goede match te vinden! Maak nu gratis een account en krijg direct toegang tot duizenden leuke vrouwen!