Thaise bars

Ontmoet barmeisjes in Thaise bars

Thaise bars

Thaise bars zijn in de toeristische en grote steden van Thailand te vinden. Er zijn verschillende soorten,  zoals lady bars, beer bars en gogo bars. In deze bars kan je gemakkelijk en snel Thaise barmeisjes ontmoeten die het werken in de bar als dekmantel gebruiken voor prostitutie of om een westerling te ontmoeten voor een betere toekomst.

Thaise lady bars zijn in grote getallen te vinden in Phuket, Koh samui, Bangkok en Pattaya. Ook in veel andere plaatsen in Thailand zijn bars te vinden, maar in kleinere getallen en vaak gecentreerd in een bepaald gebied.

Thaise lady bar

Een lady bar is een bar waar gedronken kan worden en waar vaak een pool tafel staat en verschillende spelletjes gespeeld kunnen worden. De vrouwen die er werken houden zich bezig met het bedienen van klanten en met voorbijgangers de bar in lokken door te roepen (welcome! Sexy man!). In sommige bars werken niet alleen dames, maar ook ladyboys.

De barmeisjes die hier werken kunnen boven op hun (lage) salaris wat bij verdienen door met de klanten te gaan praten, poolen of een spel te spelen. Wanneer de klant haar een drankje aanbied krijgt ze een ‘lady drink’.

Een lady drink is een stuk duurder dan een normaal drankje, omdat er een commissie van 30 tot 50 bath per lady drink naar het barmeisje gaat. Soms vragen ze daarom al snel na het kennis maken of je een drankje voor haar wil bestellen.

Wanneer je het barmeisje mee wilt nemen om uit te gaan of seks te hebben kan je de bar een barfine (300 – 500 bath) betalen, zodat je haar zeg maar uit koopt voor die dag. Het barmeisje verwacht meestal ook nog een persoonlijke betaling aan haar, dit kun je met haar overleggen.

Een meisje voor de seks voor een uur meenemen word ‘short time’ genoemd en kost normaal gesproken 1000 – 1500 bath, een meisje voor een nacht mee nemen word ‘long time’genoemd en kost meestal tussen de 1000 en 2000 bath.
De prijzen staan niet vast en wanneer een barmeisje je leuk vind kan het zijn dat ze gratis mee wil (barfine moet wel in ieder geval betaald worden), maar het kan ook zijn dat ze 3000 of 4000 bath vraagt, dan heeft ze waarschijnlijk geen zin of iets anders te doen.

Thaise bar

Een lady bar is een gezellige plek om makkelijk Thaise vrouwen te ontmoeten. Voor een relatie zijn deze vrouwen niet het meest geschikt, maar het kan zeker wel. Wanneer je een   relatie met een barmeisje begint, zal je wel moeten accepteren dat financiële ondersteuning word verwacht en goed op moeten passen dat ze niet met andere klanten contact blijft houden.

Thaise gogo bar

Een Thaise gogo bar is een bar waar Thaise barmeisjes aan het paaldansen zijn. De muziek is hier harder, het is speciaal bedoeld om naar de dansende meisjes te kijken en niet om te socializen, zoals in een lady bar. Het is ook binnen in een gebouw, waar de lady bars vaak half open of in open lucht zijn.

De meisjes die hier werken zijn vaak jonger en knapper dan de meisjes uit een lady bar en dragen vaak sexy kleding zoals hoge hakken en panty’s en zijn vaak topless. Vaak werken ze in drie groepen in rotatie van bedienen, dansen en buiten klanten binnen halen

Drankjes zijn hier duurder dan in een lady bar en kunnen ook voor een barmeisje besteld worden met bijbehorende commissie. Ook kan een meisje uit een gogo bar worden meegenomen, dit is ook duurder dan een meisje uit een lady bar.

Karaoke bar

Ook in karaoke bars zijn vaak meisjes werkzaam die met klanten mee gaan, maar dit is meestal bestemd voor de lokale Thai en een stuk duurder. Een uitzondering is het in toeristische plaatsen.

Prostitutie in het Westen en in Thailand

Er zijn grote verschillen tussen prostitutie in het westen en in Thailand. In het westen is het een puur zakelijke ruil voor seks tegen geld. De barmeisjes in Thailand komen voor verschillende redenen in een bar werken .

Een deel doet het net als in het westen puur voor het geld, maar anderen doen het (gedeeltelijk) voor de lol (vakantie vieren met een westerling die ze zelf uitgekozen heeft) of om de liefde van haar leven te ontmoeten.

Verder krijgen barmeisjes een salaris voor het bedienen alleen al en kunnen ze met commissie op drankjes dit salaris aanvullen. Op deze manier kunnen ze door alleen met mannen te flirten en drinken al een full time salaris binnen halen en hoeven ze niet per se met mannen mee te gaan, waardoor ze dus kunnen kiezen of ze wel of niet mee willen.

date thaise vrouwen

Vergelijk verschillende Thaise dating sites en vind de liefde van je leven!

Vergelijk verschillende Thaise datingsites en ontmoet leuke Thaise meisjes!

Lees ook:

Alles over het ontmoeten van Thaise vrouwen

informatie over een relatie met een Thaise vrouw

De verschillen tussen een Thaise en een westerse familie

Wie zijn de Thaise barmeisjes en kan je een serieuze relatie met ze beginnen?

Hier vergelijk je de beste Thaise dating sites van het moment

Thaise ladyboys en ladyboy dating

2 gedachten aan “Thaise bars”

  1. Dit vind ik een goeie en duidelijke site(blog)
    Ben zelf 10 keer in Thailand geweest en apprecieer het ingetogen en sluitende commentaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De Snelste Manier Om Een Leuke Thaise Te Ontmoeten!Maak Nu Gratis Een Account En Begin Met Daten!

Ga je binnenkort naar Thailand en wil je daten met leuke Thaise dames of ben je op zoek naar een Thaise vrouw voor een vaste relatie? Thaifriendly is de beste Thaise dating site om snel een goede match te vinden! Maak nu gratis een account en krijg direct toegang tot duizenden leuke vrouwen!