Thaise barmeisjes

Informatie over Thaise barmeisjes

Thaise vrouwen

Barmeisjes ThailandIn de grote en toeristische steden in Thailand heb je altijd wel een gebied met bars waar Thaise barmeisjes werkzaam zijn. In het westen word dit als prostitutie beschouwd, maar ik beschrijf dit onderwerp ook op de website over Thaise vrouwen, omdat ze niet allemaal zwart-wit hoeren zijn en omdat er veel mannen zijn die met een Thai barmeisje een serieuze relatie aangaan.

De meest bekende steden met veel barmeisjes zijn Bangkok, Koh Samui, Pattaya en Phuket. Er zijn twee soorten bars, gogo bars en beer bars. In een gogo bar dansen de Thaise barmeisjes om de beurt en kunnen ze voor een bedrag door de klanten meegenomen worden. Deze zijn vaak knapper en duurder dan de meisjes uit de beer bars.

In de beer bars werken de Thaise barmeisjes als serveerster, maar als je ze een drankje geeft, komen ze met je praten en krijgen ze commissie op het gedronken drankje.

Voor een bepaald bedrag kan je haar ook uit de bar kopen, Het mee nemen van een barmeisje voor langere tijd brengt vaak echte gevoelens met zich mee, met een relatie als gevolg. We zullen het volgende bespreken:

Wie zijn de Thaise barmeisjes?
Een vaste relatie met een Thai barmeisje
Ontmoet leuke Thaise vrouwen

Wie zijn de Thaise barmeisjes?

Thaise barmeisjes zijn vaak Thaise vrouwen die wegens omstandigheden in financiële problemen zijn geraakt. Vaak zijn ze gescheiden of is hun man overleden en moeten ze zelfstandig voor hun kind en / of ouders zorgen. Ook komt het voor dat een van de familieleden een verslaving heeft of om een andere rede in financiële problemen is gekomen en gaat al het geld van het Thaise barmeisje daarheen.

Niet alle Thaise barmeisjes doen dit omdat ze in de problemen zijn. Er zijn ook Thaise barmeisjes die een westerse huwelijkspartner zoeken. Ook zijn er op de eilanden wel eens meisjes die in een bar gaan werken om zich zo een gratis vakantie te kunnen veroorloven. Ze zoekt vanuit de bar een jongen die ze leuk vind, die haar overal mee naar toe neemt en de kosten betaald.


Barmeisjes gaan soms na sluitingstijd nog naar een discotheek of naar een internet café om op een Thaise datingsite meer klanten te zoeken. Dus denk niet dat op een Thaise datingsite alleen maar traditionele Thaise vrouwen zitten en besef dat een meisje ontmoet in een discotheek best een barmeisje kan zijn die later om geld gaat vragen.

Een vaste relatie met een Thai barmeisje

Het is niet gezegd dat met Thaise barmeisjes geen goede relatie valt te beginnen. Er zijn best relaties die stand houden en waarbij het Thaise barmeisje alleen nog naar de bar komt om haar vriendinnen te ontmoeten of zelfs terug is gekeerd naar het dorp van de familie.

Thaise barmeisjesWel zal in bijna alle gevallen een afspraak gemaakt moeten worden over de financiële sponsoring van het Thaise barmeisje en haar familie, omdat ze nu geen inkomsten meer heeft als ze niet meer in de bar werkt.

Ook is het een risico, omdat ze misschien als jij aan het werk bent, toch verder gaat met andere mannen om zo extra geld te verdienen of omdat ze verliefd is op iemand anders, maar jouw sponsoring wel makkelijk vind.

Verder zijn er veel mannen die met een Thais barmeisje een leuke vakantie hebben en deze meisjes alleen voor de lusten en plezier willen ontmoeten. Thaise vrouwen zijn ook in deze context zeer zorgzaam en kunnen heel wat aan je vakantie toevoegen. Om Thaise vrouwen voor dit doel te ontmoeten kan je behalve in de bars ook op internet zoeken. Hier zijn veel Thaise vrouwen te vinden die graag wat af willen spreken.

thaise vrouwen

Vergelijk verschillende Thaise Datingsites, word lid en vind je Thaise vrouw!

Lees ook:

Alles over Thaise vrouwen vind je hier

Waneer je een relatie begint met een Thaise vrouw moet je dit eerst weten

De verwachtingen van een Thaise familie zijn heel anders dan wat we in het westen gewend zijn

De beste Thaise dating sites vind je hier + algemene informatie

Wat voor Thaise bars vind je in Thailand en hoe werkt het?

Alles over Thaise ladyboys

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *