Thaise barmeisjes

Thaise Barmeisjes – De Thaise Meiden Van Plezier Die Vaak Ook Een Relatie Willen

thaise barmeisjes
Thaise barmeisjes wachten op klanten

In de grote en toeristische steden in Thailand heb je altijd wel een gebied met bars waar Thaise barmeisjes werkzaam zijn. In het westen word dit als prostitutie beschouwd. Ik beschrijf dit onderwerp echter ook op de website over Thaise vrouwen, omdat ze niet allemaal zwart-wit hoeren zijn. Er zijn veel mannen zijn die met een Thai barmeisje een serieuze relatie aangaan.

Wat zijn Thaise barmeisjes?

De meest bekende steden waar je veel barmeisjes kan vinden zijn Bangkok, Koh Samui, Pattaya en Phuket. Er zijn twee soorten bars: Gogo bars en beer bars. In een gogo bar dansen de Thaise barmeisjes om de beurt en kunnen ze voor een bepaald bedrag door de klanten meegenomen worden. Deze zijn vaak knapper en duurder dan de meisjes uit de beer bars.

In de beer bars werken de Thaise barmeisjes als serveerster. Als je ze een drankje geeft, komen ze met je praten en krijgen ze commissie op het gedronken drankje. Omdat het ontmoeten van de meiden in een beer bar veel natuurlijker en leuker is: Zijn deze meiden veel beter geschikt om een hele vakantie mee door te brengen of zelfs voor een vaste relatie.

Voor een bepaald bedrag kan je deze meiden ook uit de bar kopen. Er wordt normaal gesproken van je verwacht dat je zowel de bar als haar een fee betaald als je haar meeneemt. Het meenemen van een barmeisje voor langere tijd brengt vaak echte gevoelens met zich mee en een relatie is vaak dus ook het gevolg. Vandaar dat heel veel westerlingen hun vriendin oorspronkelijk in een bar ontmoet hebben.

Wie zijn de Thaise barmeisjes?

Thaise barmeisjes zijn vaak Thaise vrouwen die wegens omstandigheden in financiële problemen zijn geraakt. Vaak zijn ze gescheiden of is hun man overleden en moeten ze zelfstandig voor hun kind en / of ouders zorgen. Ook komt het voor dat één van de familieleden een verslaving heeft of om een andere reden in financiële problemen is gekomen. Dan gaat bijna al het geld van het Thaise barmeisje daarheen.

Niet alle Thaise barmeisjes doen dit omdat ze in de problemen zijn gekomen: Er zijn ook meiden bij die een westerse huwelijkspartner zoeken. Ook zijn er vooral op de eilanden wel eens meisjes die in een bar gaan werken om zich zo een gratis vakantie te kunnen veroorloven. Ze zoekt dan vanuit de bar een jongen die ze leuk vind en die haar overal mee naar toe neemt en de kosten op zich neemt.

Barmeisjes gaan soms na sluitingstijd nog naar een discotheek of naar een internet café om op een Thaise datingsite meer klanten te zoeken. Denk dus niet dat op een Thaise datingsite alleen maar traditionele Thaise vrouwen zitten. Besef dat een meisje die je ontmoet in een discotheek of een dating site best een barmeisje kan zijn die wat extra bij wil verdienen.

Een droom vakantie met een Thai barmeisje

Een vakantie in Thailand kan een ware droomvakantie worden als je een leuk meisje in de bar vind en haar de gehele vakantie met je meeneemt. Als het klikt voelt het meestal als een echte vriendin. Er is een goede kans dat je erg verliefd op haar wordt en dat de gevoelens wederzijds zijn.

Veel barmeisjes zullen je zo goed vermaken en zo goed voor je zorgen dat je zal vergeten dat het werk voor haar is. De kans is groot dat je terugkijkt op jouw vakantie als een ware droom en dat je de volgende vakantie weer met haar afspreekt.

Een vaste relatie met meisje uit de bar

relatie thaise barmeisjes
Een relatie met een Thai barmeisje kan best, zolang je maar voorzichtig bent!

Het is niet gezegd dat met Thaise barmeisjes geen goede relatie valt te beginnen. Er zijn best relaties die stand houden en waarbij het Thaise barmeisje alleen nog naar de bar komt om haar vriendinnen te ontmoeten. Het kan ook zijn dat ze nooit meer naar de bar gaat en teruggekeerd is naar het dorp van de familie.

Wel zal in bijna alle gevallen een afspraak gemaakt moeten worden over de financiële sponsoring van het Thaise barmeisje en haar familie. Ze heeft nu eenmaal geen inkomsten meer als ze niet meer in de bar werkt. Doe dit echter alleen maar als je tot een redelijk bedrag kan komen: Als het hier al fout gaat, kan je beter niet aan de relatie beginnen!

Ook is er het een risico dat ze als jij terug bent in Nederland om te werken toch verder gaat met andere mannen om zo extra geld te verdienen. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat ze verliefd is op iemand anders, maar jouw sponsoring wel makkelijk vind. Wees daarom erg voorzichtig en neem goed de tijd om haar te leren kennen.

Een sex vakantie in Thailand

Veel mannen komen naar Thailand om plezier en sex te hebben met Thaise vrouwen. Barmeisjes zijn perfect, omdat je deze vrouwen snel en gemakkelijk kan vinden. Als je er geen moeite mee hebt om te betalen kan je elke dag met een andere vrouw naar bed.

Als je echter een gratis date wil hebben zal het je in de barren niet gemakkelijk af gaan. In dat geval kan je beter een lokale nightclub opzoeken. Je kan ook een leuke Thaise vrouw zoeken op een dating site en vervolgens met haar afspreken. Er zijn op deze sites voldoende vrouwen die naar een one night stand op zoek zijn,

Vergelijk verschillende Thaise Datingsites, word lid en vind je Thaise vrouw!

Lees ook:

Alles over Thaise vrouwen vind je hier

Waneer je een relatie begint met een Thaise vrouw moet je dit eerst weten

De verwachtingen van een Thaise familie zijn heel anders dan wat we in het westen gewend zijn

De beste Thaise dating sites vind je hier + algemene informatie

Wat voor Thaise bars vind je in Thailand en hoe werkt het?

Alles over Thaise ladyboys

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De Snelste Manier Om Een Leuke Thaise Te Ontmoeten!Maak Nu Gratis Een Account En Begin Met Daten!

Ga je binnenkort naar Thailand en wil je daten met leuke Thaise dames of ben je op zoek naar een Thaise vrouw voor een vaste relatie? Thaifriendly is de beste Thaise dating site om snel een goede match te vinden! Maak nu gratis een account en krijg direct toegang tot duizenden leuke vrouwen!