Eigenschappen Thaise vrouwen

Veel Thaise vrouwen hebben gezamelijke eigenschappen

Thaise vrouwen

Wie lang met Thaise vrouwen omgaat of relaties / een relatie heeft, zal erachter komen dat vaak dezelfde eigenschappen naar voren komen en ze vaak dezelfde uitspraken doen.

Dit zeg ik niet om te generaliseren en natuurlijk zijn er vele uitzonderingen, maar Thailand een land met een heel andere cultuur dan vooral de westerse landen en doordat het altijd onafhankelijk is geweest hebben ze meer dan andere landen in zuidoost Azië een geheel eigen manier van leven ontwikkeld.

Hierdoor kunnen we een aantal eigenschappen en typische gezegden van de Thaise vrouw omschrijven, die je bekend in de oren zullen klinken. Hier worden de eigenschappen van een karikatuur van de Thaise vrouw beschreven. Je zal er veel ontmoeten die (een deel van) deze eigenschappen bezitten.

Thaise vrouwen staan bekend om de volgende eigenschappen:

Thaise vrouwen zijn zorgzaam

Thaise vrouwen staan er om bekend heel zorgzaam te zijn. Wanneer je bijvoorbeeld ziek bent zal een Thaise vrouw heel intensief voor je zorgen. Medicijnen halen, bezweet voorhoofd droog deppen en het gezicht aanstippen met een geurstift tegen de misselijkheid zijn hier voorbeelden van.

Ook wanneer je niet ziek bent zorgen ze vaak goed voor je door middel van massage, oren schoonmaken met een wattenstaafje en nagels knippen. Zorgen voor de naasten en vooral de familie is in Thailand een heel belangrijk onderdeel van het leven, omdat de maatschappij veel minder individualistisch is en de familie een veel grotere rol speelt in de Thaise cultuur.

Thaise vrouwen zijn onderdanig

In een Thaise relatie liggen de rollen van man en vrouw anders dan in het westen. Waar in het westen de man en vrouw zoveel mogelijk gelijk worden geacht, is het in Thailand vaak de bedoeling dat de man de vrouw en haar familie (gedeeltelijk) onderhoud en dat de vrouw voor de man en de kinderen zorgt.

Vaak heeft de vrouw om deze reden het idee dat de man moet beslissen, omdat hij degene is die het geld binnen brengt en alles mogelijk maakt. Natuurlijk zijn er ook veel Thaise vrouwen met een goede carrière en waar dit niet opgaat, deze zullen over het algemeen ook zelfstandiger en minder onderdanig en zorgzaam zijn.

Thaise vrouwen houden van geld

Voor Thaise vrouwen is geld vaak heel belangrijk, omdat geld in Thailand geen luxe product is zoals in de westerse wereld. Hoewel zo goed als iedereen in Thailand kan eten en onderdak heeft, zijn ziekte-en scholing kosten vaak niet gedekt.

Dit betekent dat de afwezigheid van geld kan zorgen dat de kinderen niet kunnen studeren of niet behandeld kunnen worden bij een ziekte. Daar komt nog bij dat een Thaise vrouw vaak verplicht is voor de ouders en andere familie leden te zorgen. Ook is in Thailand de status die rijkdom geeft veel groter dan in westerse landen.

Thaise vrouwen liegen

Thaise vrouwen staan er ook om bekend dat ze veel sneller en makkelijker liegen. De reden hiervoor komt voort uit de cultuur. Iets negatiefs tegen iemand zeggen wat de waarheid is, word in Thailand als zeer ruw gezien, maar met liegen om iemand pijn te besparen doe je iemand goed in de ogen van een Thai. Het leiden van gezichtsverlies is in Thailand veel erger dan een leugen voor bestwil.

Vergelijk verschillende Thaise dating sites en meld je aan!

thaise vrouwen

Lees ook:

Nuttige informatie over Thaise vrouwen

Alles over een relatie met een Thaise vrouw

Verschillen tussen een Thaise en westerse familie

Informatie over Thaise barmeisjes

Thaise dating sites beschreven

Uitspraken Thaise vrouwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *