Thaise vrouw

10 gedachten over “Thaise vrouw”

 1. Hoi

  Nu zit ik met een vraag,
  al eens gehoord van het Butterfly effect?
  Hier in Nederland is het normaal om vrienden te hebben, ook gewoon meisjes als gewoon een vriend ( dus geen relatie of ander contact) ik kom zelf al 6 jaar in Thailand, en mij is opgevallen ( ik heb vrienden in Thailand) waarvan ook meisjes. gewoon zoals vrienden doen, soms opstap of winkelen of ergens een koffie drinken en vertellen over de dagelijkse dingen, zonder bij bedoelingen. ik heb een thaise meid leren kennen waar het wel wat meer is dan bij vriendschap. maar zij vindt mij een butterfly waarom? ik heb haar al vele malen uitgelegt dat zij gewoon vrienden zijn. sommige thai snappen dat maar sommige niet. dat is wel iets wat ik jammer vindt.

 2. Hallo,

  Nooit met een Thai inlaten. Bargirl, verkoopster, hoogopgeleid het maakt niks uit. Niemand heeft respect voor jou, maakt niet uit wat je hebt gedaan voor haar of de gemeente waar je leeft. Op de duur word je als een hond behandeld, door iedereen. Zoek je een exotische vrouw, ga naar de Fillipijnen, daar spreken ze Engels en hebben een passend gevoel voor waarden en normen. Bovendien is het gros Christen.

  1. Hi Johannes
   Groot gelijk heb je.
   Ik had een lange afstand met een Thaise voor 5 jaar. Ben twee keer bij haar geweest, eerste keer was niks, tweede keer was beter, maar ze liegen dat het geen naam heeft. Nu heb ik ondekt dat ze een andere man heeft. Ik heb alles gedaan wat ik kon voor haar en haar kinderen, maar op het einde word je inderdaad behandelt als een hond, dankbaarheid kennen ze niet.
   Het enige wat hen intereseert is geld. Ja mijn hart is gebroken maar wat doe je eraan. Ik zou niemand aanraden met een Thaise in zee te gaan, ze zijn gevoeloos en zien enkel Euro tekens in je ogen. Eigenlijk zijn het echte lafaards want je komt nooit de waarheid te weten, altijd SORRY,SOORY nooit een uitleg je moet er maar naar raden. Het enige wat je er uit leert is haat tgenover hen, is jammer maar het is niet anders. Nooit meer een Thaise.

  2. Ik hebal sind kort een thaise vrouw man je liegt man is niet waar wat je zegt zij is echt lief weet je zij houd van mij en praat engels en nederands en ze is zwanger kijk ben neger snap je tog dus misschien daarom dat ze wel goed met me omgaat en die familie ook zijn geweldig thaise vrouwen zijn beste en was ook laast in filipijnen en daar zijn ze wel echt eh niet eh zo goed als je zegt maar goed success

 3. Mijn vriend waar ik dertien jaar mee samenwoonde, wij twee Belgen dus, heeft me zijn huis uitgezet voor een Thaise, een masseuse in Gent. Zij heeft hem al zo rond zijn vinger gewonden, eerst maar een dagje afkomen naar Overijse met trein, tram en bus. Na twee maanden komt ze al voor 4 dagen af of zelfs langer.Ze heeft 2 kinderen in Thailand. Werk als masseuse heeft ze dus niet vermits dat ze nu meer bij hem is.
  Ze probeert nu bij hem in te trekken voor het geld zeker en vast. Mijn ex is welgesteld en 10 jaar ouder. Ze sluipt echt zijn leven binnen en hij is zo stapelverliefd op haar dat hij ze telkens in Gent gaat ophalen. Zijn werkomgeving, vrienden, zelfs ik, vertellen hem dat zij komt voor zijn geld. Hij denkt nu dat iedereen jaloers is op hem met zo’n liefje. Hij laat nu iedereen vallen voor haar. Een gewiekste dame denk ik met slechte bedoelingen uiteraard.

 4. Na twee jaar in Thailand gewoond te hebben heb ik wel een aantal dingen geleerd. Omdat ik hier een baan van tamelijk hoge status heb en vrienden uit verschillende sociale klassen heb, is mijn ervaring anders dan die van veel mannen die om andere redenen naar Thailand komen. Hoewel dit misschien arrogant overkomt is mijn ervaring dat ik ook in Westerse landen “goed in de markt lig”. Het is voor mij niet moeilijk een meisje te vinden. Dus ik ben ook nooit specifiek naar een Thaise vriendin op zoek geweest. Maar door twee jaar hier te wonen kom ik er onherroepelijk toch mee in aanraking. Wat mij hier vooral opvalt is dat het heel makkelijk is om een meisje te krijgen. Het lijkt wel of alle Thaise vrouwen graag een lange, blanke, lichamelijk fitte man met een goede baan willen, en na één date al helemaal verliefd kunnen zijn. Deze ervaring heeft mij dan ook zeer snel kritisch gemaakt ten opzichte van relaties met Thaise dames. Wat ik geleerd heb is dat de omgangsvormen tussen mannen en vrouwen, en verwachtingen en culturele verschillen omtrent relaties hier fundamenteel anders zijn dan in het westen. Je kan het ze niet echt kwalijk nemen want geen van beide is in mijn opzichte beter. Het enige probleem is dus dat het lastig is om hier een voor mijn gevoel evenwichtige relatie te vinden. Thailand is een hoge context cultuur, en Nederland een lage context cultuur (Google maar wat dat betekent). Dat leidt er toe dat er grote verschillen zijn in de manier waarop wij ons uitdrukken en onze gevoelens kenbaar maken. Dat heeft dan weer tot gevolg dat er veel misverstanden kunnen bestaan wat weer leidt tot gekwetstheid en ruzies. Daarnaast zijn zoals ik al zei de verwachtingen van een relatie hier heel anders. Dames hier vallen meer op geld en status (kun je voor mijn familie zorgen en ga je niet vreemd), dan op karaktereigenschappen (kunnen we ook echt goed met elkaar overweg). Voor mij is juist dat laatste heel belangrijk om op lange termijn gelukkig te zijn. Ik ben zeker niet “desparate” in liefde. Dus ik heb inmiddels besloten dat het mij de moeite niet waard is om een Thaise te daten. Er zullen best uitzonderingen op de door mij genoemde ervaring zijn. Maar ik ga toch liever voor de makkelijkere weg naar een goede lange termijn relatie door met iemand te daten waarbij we elkaar tenminste echt begrijpen: een Westerse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *